Mano kasdienės salotos: skanu ir paprasta. Gaminu 3 kartus per savaitę ir valgau beveik kasdien

 

Lengvai gaminamos salotos visada buvo vertinamos tarp žmonių. Tiesa ta, kad tokie patiekalai gali būti patiekiami tiek šventiniam stalui, tiek pietums ar vakarienei. Paprastai biudžetinės salotos neturi jokio oficialaus pavadinimo, tokio kaip Cezaris ar Olivjė. Tuo pačiu metu, daugelis jas ruošia reguliariai, nes jos yra skanios ir greitai pagaminamos.

Nepamirškite, kad tokios salotos yra naudingos, nes jų sudėtyje yra daug daržovių ir net vaisių. Papasakosime vieno iš paprastų ir ekonomiškų salotų receptą stalui.

Salotų ingredientai:

  • rūkyta dešra – 200 g;
  • bulgariškas pipiras – 1 vnt.;
  • virti kiaušiniai – 3 vnt.;
  • pomidoras – 2 vnt.;
  • agurkas – 2 vnt.;
  • kietas sūris – 150 g;
  • krapai – ryšulys;
  • juodieji malti pipirai – 1/2 arbatinio šaukštelio;
  • druska – 1/2 arbatinio šaukštelio;
  • majonezas – 3 valgomieji šaukštai.

Salotų paruošimas:

Supjaustome agurkus mažu kubeliu. Nulupame bulgariškus pipirus nuo vidaus ir supjaustome mažais kubeliais.

Sutarkuojame ant stambių dantų tarkos sūrį, sumaišome salotose su agurkais ir pipirais. Supjaustome mažais gabaliukais rūkytą dešrą. Galima pakeisti kumpiu pagal pageidavimą.

Kietai virtus kiaušinius nulupame ir supjaustome mažu kubeliu. Dedame dešrą ir kiaušinius į salotas.

Mažu kubeliu supjaustome pomidorus, susmulkiname krapus, dedame pomidorus ir žalumynus į salotas. Į salotas įdedame druskos ir juodųjų maltų pipirų, užpilame majonezu ir kruopščiai išmaišome.

Rezultatas – nebrangios kasdienės salotos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

You May Also Like

Rekomenduojami video