„Reginos” tortas per 15 minučių: jis tiesiog tirpsta burnoje – neįtikėtinai skanus ir gražus!

Šis greitai pagaminamas desertas nukonkuruoja net ir profesionalių konditerių kūrinius – ir niekas nesupras, kad jums prireikė vos kelių minučių

Saldūs kepiniai iki XX amžiaus vidurio daugeliui žmonių buvo prabanga. Tuo metu tortus ir pyragaičius galėjo sau leisti tik pasiturintys žmonės. Desertus kūrė konditeriai, kurie kūrė savo kremo ir biskvito receptus.

Tik 1950-aisiais tortai pradėti gaminti konditerijos fabrikuose. Desertų kaina sumažėjo, o tai paveikė paprastų žmonių paklausą. Daugelis namų šeimininkių pradėjo atkartoti tortų receptus namuose. Taip atsirado ir „Reginos” torto receptas, kuris išliko populiarus iki šių dienų dėl savo paprastumo ir nepriekaištingo skonio.

Kodėl „Reginos” tortas toks ypatingas?

Šis tortas turi viską, ko galite norėti iš tobulo deserto:

  • Paruošiamas neįtikėtinai greitai – pagrindinį biskvitą iškepsite vos per 15 minučių
  • Nereikia jokių ypatingų ingredientų – viską tikriausiai jau turite virtuvėje
  • Sultingas ir minkštas – tiesiog tirpsta burnoje
  • Atrodo įspūdingai – svečiai niekada nepatikės, kad jį taip lengva pagaminti

„Reginos” torto receptas, kurį įsimylėsite

Biskvito ingredientai:

  • 300 g kondensuoto pieno
  • 2 kiaušiniai
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • Žiupsnelis druskos
  • 100 g sviesto
  • 140 g miltų

Kremo ingredientai:

  • 400 g 25% riebumo grietinės
  • 3 valgomieji šaukštai virto kondensuoto pieno
  • 1 valgomasis šaukštas kakavos

Paruošimo būdas:

  1. Biskvito paruošimas (5 minutės): Į dubenį su kondensuotu pienu įmuškite kiaušinius, įberkite druskos. Ištirpinkite sviestą ir supilkite į kiaušinių ir kondensuoto pieno mišinį, išmaišykite.
  2. Tešlos suformavimas (3 minutės): Į masę persijokite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, išminkykite tešlą. Tešlą sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Tešlą tolygiai paskirstykite paviršiuje.
  3. Kepimas (15 minučių): Biskvitą kepkite orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 15 minučių.
  4. Pasiruošimas surinkimui (2 minutės): Iškeptą biskvitą padalinkite į 4 lygias dalis.
  5. Kremo paruošimas (3 minutės): Grietinę sumaišykite su virtu kondensuotu pienu ir kakava, išmaišykite. Šiek tiek patepkite kremu paviršių, ant kurio formuosite tortą.
  6. Torto surinkimas (5 minutės): Ant paviršiaus uždėkite vieną iš biskvito dalių, patepkite kremu. Tokiu būdu surinkite visą tortą. Torto šonus ir viršų atsargiai patepkite kremu.
  7. Dekoravimas (papildomas): Jei norite, tortą galite papuošti ištirpintu šokoladu, iešmeliu sukurti gražų raštą.

Slapti triukai, kad „Mašos” tortas taptų dar nuostabesnis

  • Greitam rezultatui: Jei neturite laiko laukti, kol biskvitas visiškai atvės, trumpam įdėkite jį į šaldiklį – taip greičiau galėsite pradėti torto surinkimą
  • Papildomi skoniai: Į kremą galite įdėti šiek tiek cinamono, vanilės ekstrakto ar tarkuotos apelsinų žievelės
  • Puošimas vaikų šventei: Papuoškite tortą spalvotais cukriniais papuošimais ar uogomis – vaikams tai tikrai patiks
  • Suaugusiųjų versijai: Biskvitą galite sudrėkinti nedideliu kiekiu kavos likerio, kuris puikiai dera su kakavos kremu

Šis „Mašos” tortas – tai įrodymas, kad tikrai skanus ir įspūdingas desertas nebūtinai turi užimti visą jūsų dieną. Per mažiau nei valandą nuo pradžios iki pabaigos galite sukurti tortą, kuris tikrai taps jūsų šeimos ir draugų favoritu.

Išbandykite šį receptą jau šiandien ir įsitikinkite, kad skaniausias desertas gali būti ir paprasčiausias!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

You May Also Like

Rekomenduojami video