NNamai Skaityti daugiau Taip saugau citrinas jau 15 metų – jos nesupūna ir neišdžiūsta: ne visi žino šį triuką su stiklainiubyRomanas2025-12-08 Citrinos šaldytuve dažnai arba išdžiūsta ir sukietėja, arba apsitraukia pelėsiu. Bet yra paprastas būdas, kuris leidžia jas išlaikyti…
RReceptai Skaityti daugiau Valgysite kibirais! Gruziniškos burokėlių salotos: čia sudėta visa, kas geriausiabyVisuomenės balsas2025-12-08 Burokėlių salotos gruziniškai – viena mėgstamiausių Gruzijos virtuvės salotų, kurią pamėgo ir lietuviai. Jos paruošiamos greitai, o rezultatas…
MMitai ir faktai Skaityti daugiau Pelėsiai ant duonos skiriasi nuo pelėsių ant sūrio: kada produktą reikia išmesti, o kada jį galima valgytibyRomanas2025-12-08 Radote pelėsį ant maisto ir svarstote – išmesti ar nupjauti? Atsakymas priklauso nuo to, koks tai produktas. Pelėsiai…
RReceptai Skaityti daugiau Skaniausias šventinis desertas be orkaitės: karamelinis kremas, kurį dievins visa šeimabyVisuomenės balsas2025-12-08 Šis desertas – tikras atradimas tiems, kurie neturi orkaitės arba tiesiog nenori su ja vargti. Švelnus, kreminis, su…
RReceptai Skaityti daugiau Sriuba, skaidresnė už kalnų kristalą: virėja krikštamotė išdavė 3 taisykles, kaip paruošti tobulą sultinįbyRomanas2025-12-08 Skaidrus, auksinis sultinys – tikros namų sriubos pagrindas. Bet daugeliui jis gaunasi drumstas, su plaukiojančiomis nuoplaišomis ir ne…
MMityba Skaityti daugiau Kokia žuvis pasirodė esanti pagrindinė svorio metimo sabotuotoja: ji dažnai rekomenduojama dėl omega-3byRomanas2025-12-08 Lašiša laikoma vienu sveikiausių baltymų šaltinių – ji turtinga omega-3 riebalų rūgščių, naudingų širdžiai ir smegenims. Tačiau tiems,…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Šios 4 augalų rūšys yra tikri sodo „vampyrai”: kas siurbia drėgmę, o kas platina ligasbyMonika Veronika2025-12-08 Kai kurie įprasti sodo ir kraštovaizdžio augalai atrodo nekalti, bet tyliai kenkia aplinkinėms lysvėms ir vaismedžiams. Vieni agresyviai…
RReceptai Skaityti daugiau Skaniau nei suši! Suši tortą „Filadelfija” gaminu visoms šventėmsbyVisuomenės balsas2025-12-08 Suši tortas „Filadelfija” – tai efektingas būdas pamaloninti svečius be sudėtingo suši vyniojimo. Gaunasi didelis, beveik 2 kg…
RReceptai Skaityti daugiau Šį triuką sužinojau restorane – dabar krabų lazdeles gaminu tik taipbyVisuomenės balsas2025-12-08 Krabų lazdelės – vienas populiariausių šventinio stalo ingredientų. Bet dažniausiai jas tiesiog supjaustome ir sumaišome su majonezu. O…
MMityba Skaityti daugiau Kiek laiko reikia valgyti, kad pasiektumėte maksimalų sotumo jausmą: paprastas triukas, kuris sumažins jūsų porcijasbyRomanas2025-12-08 Daugelis žmonių valgo per greitai – ir tai viena priežasčių, kodėl suvalgome daugiau nei reikia. Mokslas sako, kad…
NNamai Skaityti daugiau Įdėjau 1 maišelį į spintą – ir pelėsių kvapas dingo visam laikui: cheminio valymo darbuotojo metodasbyMonika Veronika2025-12-08 Pelėsių kvapas spintoje – dažna problema, ypač drėgnesnėse patalpose ar senesnėse spintelėse. Drabužiai įgeria tą nemalonų aromatą, o…
RReceptai Skaityti daugiau Kaip paruošti keptus pievagrybius, kad jie skoniu primintų miško grybus! Ačiū draugei už paslaptįbyVisuomenės balsas2025-12-08 Kepti grybai visada skanūs ir aromatingi, tačiau dažnai pievagrybiai gaunasi vandenėti ir be ryškaus skonio. Yra vienas paprastas…