RReceptai Skaityti daugiau 1000 kartų geriau nei „Šuba”. Štai kokios salotos su burokėliais tikrai bus ant mano Naujųjų metų stalobyVisuomenės balsas2025-12-16 Kas neprisimena klasikinės „Šubos” — sluoksniuotų salotų su silke, burokėliais ir majonezu? Šis patiekalas jau dešimtmečius puošia šventinį…
MMityba Skaityti daugiau Nesupratau, kodėl žiemą man taip norėjosi saldumynų: draugas dietologas patarė pašalinti vieną produktą – ir viskas praėjobyRomanas2025-12-16 Kiekvieną žiemą ta pati istorija — neįveikiamas noras saldumynų. Šokoladas, sausainiai, pyragai. Galvojau, kad tai tiesiog sezoninis dalykas,…
NNamai Skaityti daugiau Jei ne mano senelis elektrikas, nebūčiau sužinojęs apie šį triuką: sutaupau daugiau nei 45 % elektros sąskaitųbyRomanas2025-12-16 Senelis visą gyvenimą dirbo elektriku ir apie energiją žinojo daugiau nei bet kuri knyga. Vieną vakarą, kai vėl…
LLiaudies medicina Skaityti daugiau Vaikystėje mums tai buvo nemokama kramtomoji guma: ką gastroenterologai sako apie vaisinių medžių sakusbyRomanas2025-12-16 Daugelis prisimena, kaip vaikystėje kramtė blizgią dervą nuo vyšnių, slyvų ar abrikosų kamienų – tarsi tai būtų tikra…
MMityba Skaityti daugiau Cinamono nauda sveikatai: 7 būklės, kurioms jis natūraliai padedabyMonika Veronika2025-12-16 Cinamonas – vienas seniausių žmonijos naudojamų prieskonių. Jo poveikis sveikatai tiriamas įvairiais aspektais: nuo metabolizmo ir uždegimo iki…
LLiaudies medicina Skaityti daugiau Močiutės triukas su lauro lapais: plaukų slinkimas sustos per kelias savaitesbyMonika Veronika2025-12-16 Pagal paplitusią namų priemonę, virinant lauro lapus, nukošiant nuoviruotę ir naudojant skystį kaip galvos odos skalavimo priemonę,…
RReceptai Skaityti daugiau Lengvai nuimu „odą” nuo dešros, naudodamas gudrų triuką: 1 sekundė – ir daugiau jokio vargobyRomanas2025-12-16 Kas bent kartą bandė nuimti natūralų apvalkalą nuo dešros, žino, koks tai varginantis užsiėmimas. Oda lyg prikibusi, plėšosi…
MMityba Skaityti daugiau Iš dietologo. Šeši būdai, kaip chia sėklos gali padėti numesti svorio ir išlaikyti formąbyMonika Veronika2025-12-16 Chia sėklos jau seniai nebevertinamos kaip egzotinė naujovė — jos tapo kasdiene daugelio sveikai besimaitinančių žmonių dalimi. Bet…
SSodas ir daržas Skaityti daugiau Ne šiukšlės, o auksas! Sodinu agurkus ir pomidorus bananų žievelėse – ir nuimu tris kartus gausesnį derliųbyMonika Veronika2025-12-16 Paprasta, nebrangi technika, kuri virtuvės atliekas paverčia trąšomis agurkams ir pomidorams. Dezinfekuotos žievelės, įdėtos į daigų ląsteles arba…
LLigos Skaityti daugiau Kas atsitinka su jūsų cholesterolio lygiu, kai pradedate vartoti vitaminą DbyMonika Veronika2025-12-16 Kai pradedame vartoti vitamino D papildus, cholesterolio pokyčiai paprastai būna nedideli ir nevienodi. Tyrimai rodo nedidelį LDL sumažėjimą…
RReceptai Skaityti daugiau Kaparėliai – kaip naudoti virtuvėje, rūšys ir patarimai, kaip rinktis ir laikytibyMonika Veronika2025-12-16 Maži, ryškaus skonio žiedpumpuriai, kurie pagyvina net paprasčiausius patiekalus. Kaparėliai – vienas tų ingredientų, kuriuos verta turėti virtuvėje,…
RReceptai Skaityti daugiau Teta Zita iš Vadaktų išdavė savo receptą: salotos „Rožinis flamingas” žiemaibyVisuomenės balsas2025-12-16 Namų ruošti kopūstų užkandžiai visada populiarūs, nes tai paprastas ir prieinamas būdas turėti skanų ir naudingą užkandį žiemą.…