MMityba Skaityti daugiau Ne ramunėlės ir ne mėtos: 5 priežastys, kodėl rudenį į savo arbatą verta įdėti ežiuolę — imunitetas išlieka 10 iš 10byMonika Veronika2025-10-24 Rudens sezonas atneša ne tik spalvotus lapus ir šiltesnius drabužius, bet dažnai ir peršalimo ligas bei imuninės sistemos…
LLigos Skaityti daugiau Nepatiekite jos ant stalo: Daugelis žmonių valgo šią žuvį ir nežino, kad joje dažnai yra parazitųbyMonika Veronika2025-10-24 Dauguma mūsų mėgsta žuvį jos maistinės vertės ir skonio dėka, tačiau tam tikrų rūšių žuvyse slypi nemalonus siurprizas…
NNamai Skaityti daugiau 1 problema ir 1 sprendimas: kai pradedu kūrenti krosnį, paimu saują „granuliuoto” aukso ir kaminas lieka be suodžiųbyRomanas2025-10-24 Šildymo sezonas jau čia, ir tūkstančiai namų savininkų vėl susiduria su įprasta problema – krosnyje besikaupiančiais suodžiais. Suodžiai…
GGrožis Skaityti daugiau Odos pokyčiai po 30-ties: kodėl ji sensta greičiau ir ką galime padaryti patysbyMonika Veronika2025-10-24 Tiesa, kurią daugelis pastebi – po 30-ojo gimtadienio odos pokyčiai tampa ryškesni ir dažnesni. Tačiau kodėl taip atsitinka…
MMityba Skaityti daugiau Aš į visus patiekalus dedu daugybę svogūnų, bet iš burnos man nesmirdi: štai paslaptis – 1 triukas visoms progomsbyMonika Veronika2025-10-24 Visi žinome, kaip sunku atsisakyti skanių svogūnais pagardintų patiekalų, tačiau nemalonus kvapas, kuris išlieka po jų valgymo, dažnai…
RReceptai Skaityti daugiau Tiesa apie parmezaną: ką iš tikrųjų slepia populiarusis sūris?byMonika Veronika2025-10-24 Daugelis mano, kad parmezanas – tai tiesiog kietas tarkuojamas sūris. Tačiau už šio kasdienio produkto slypi turtinga istorija,…
BBe kategorijos Skaityti daugiau Prancūziškas obuolių pyragas: daug obuolių ir mažai tešlosbyVisuomenės balsas2025-10-24 Nepaprastai skanus ir švelnus pyragas, kuriame obuoliai tampa tikraisiais pagrindiniais veikėjais. Tai autentiškas prancūziškas receptas, kuris išsiskiria savo…
PPsichologija Skaityti daugiau Rūpinimasis savimi: 12 dalykų, už kuriuos pasitikinčios moterys neatsiprašobyMonika Veronika2025-10-24 Ar kada pastebėjote, kaip dažnai moterys sako „atsiprašau”? Kartais net tada, kai nėra dėl ko atsiprašinėti. Šis įprotis…
MMityba Skaityti daugiau Mitybos specialistai paaiškino, kodėl neturėtumėte ignoruoti šių prieinamų konservuotų žuvies produktųbyMonika Veronika2025-10-24 Ar dažnai praeidami parduotuvės lentyną su konservuota žuvimi net nesustojate? Mitybos specialistai pabrėžia – šis prieinamas produktas gali…
RReceptai Skaityti daugiau Aš ruošiu žuvį tik taip: skaniai, sveikai ir be vargobyVisuomenės balsas2025-10-24 Šis paprastas, bet nepaprastai skanus žuvies gaminimo būdas patiks visiems, kurie vertina skonį, sveikatą ir patogumą. Nors žuvis…
PPrekės Skaityti daugiau 5 mėsos rūšys, kurių patyrę mėsininkai nerekomenduoja pirkti prekybos centruosebyMonika Veronika2025-10-24 Patyrę mėsininkai dalijasi svarbiomis įžvalgomis, kodėl kai kuriuos mėsos produktus geriau pirkti specializuotose mėsinėse, o ne prekybos centruose.…
MMityba Skaityti daugiau Kodėl nereikėtų vengti riebalų varškėje: specialistai paaiškina nenuginčijamus faktusbyRomanas2025-10-24 Daugelis žmonių, siekdami sveikesnės mitybos ar norėdami numesti svorio, dažnai renkasi „be riebalų” produktus – tarp jų ir…