MMityba Skaityti daugiau Jaunystės ir ilgaamžiškumo paslaptis: sveikiausi aliejai širdies ir odos sveikataibyMonika Veronika2025-10-24 oksliniai tyrimai rodo, kad tinkamai parinkti šalto spaudimo aliejai gali būti subtilus, bet veiksmingas būdas pagerinti širdies sveikatą,…
RReceptai Skaityti daugiau Išbandžiau įvairius šaltienos receptus, bet šis yra geriausias: krištolinio skaidrumo želė puikiai dera su mėsa, o skonis yra 10 balų iš 10byMonika Veronika2025-10-24 Ar yra kas nors labiau lietuviško nei šaltiena? Šis stingdantis, gintarinės spalvos delikatesas, kurio skaidrume įsisupę minkšti mėsos…
MMityba Skaityti daugiau Druska ne visada yra žalinga: mitybos specialistai išvardijo 6 natrio turinčius maisto produktus, kurių reikia organizmuibyRomanas2025-10-24 Dauguma žmonių žino, kad per didelis druskos vartojimas yra žalingas sveikatai ir gali prisidėti prie hipertenzijos, širdies ligų…
MMityba Skaityti daugiau Šie du produktai kenkia organizmui greičiau nei druska ir cukrus: gydytojo įspėjimasbyRomanas2025-10-24 Nors daugelis žmonių žino, kad per didelis druskos ir cukraus vartojimas gali sukelti rimtų sveikatos problemų, tačiau gydytojai…
RReceptai Skaityti daugiau Išmokau gaminti kopūstų kotletus. Pamilau juos vos paragavusbyVisuomenės balsas2025-10-24 Ieškote lengvo, ekonomiško ir skanaus vegetariško patiekalo? Šie purūs kopūstų kotletai tikrai jus nustebins savo neįtikėtinu skoniu ir…
MMityba Skaityti daugiau Ne ramunėlės ir ne mėtos: 5 priežastys, kodėl rudenį į savo arbatą verta įdėti ežiuolę — imunitetas išlieka 10 iš 10byMonika Veronika2025-10-24 Rudens sezonas atneša ne tik spalvotus lapus ir šiltesnius drabužius, bet dažnai ir peršalimo ligas bei imuninės sistemos…
LLigos Skaityti daugiau Nepatiekite jos ant stalo: Daugelis žmonių valgo šią žuvį ir nežino, kad joje dažnai yra parazitųbyMonika Veronika2025-10-24 Dauguma mūsų mėgsta žuvį jos maistinės vertės ir skonio dėka, tačiau tam tikrų rūšių žuvyse slypi nemalonus siurprizas…
NNamai Skaityti daugiau 1 problema ir 1 sprendimas: kai pradedu kūrenti krosnį, paimu saują „granuliuoto” aukso ir kaminas lieka be suodžiųbyRomanas2025-10-24 Šildymo sezonas jau čia, ir tūkstančiai namų savininkų vėl susiduria su įprasta problema – krosnyje besikaupiančiais suodžiais. Suodžiai…
GGrožis Skaityti daugiau Odos pokyčiai po 30-ties: kodėl ji sensta greičiau ir ką galime padaryti patysbyMonika Veronika2025-10-24 Tiesa, kurią daugelis pastebi – po 30-ojo gimtadienio odos pokyčiai tampa ryškesni ir dažnesni. Tačiau kodėl taip atsitinka…
MMityba Skaityti daugiau Aš į visus patiekalus dedu daugybę svogūnų, bet iš burnos man nesmirdi: štai paslaptis – 1 triukas visoms progomsbyMonika Veronika2025-10-24 Visi žinome, kaip sunku atsisakyti skanių svogūnais pagardintų patiekalų, tačiau nemalonus kvapas, kuris išlieka po jų valgymo, dažnai…
RReceptai Skaityti daugiau Tiesa apie parmezaną: ką iš tikrųjų slepia populiarusis sūris?byMonika Veronika2025-10-24 Daugelis mano, kad parmezanas – tai tiesiog kietas tarkuojamas sūris. Tačiau už šio kasdienio produkto slypi turtinga istorija,…
BBe kategorijos Skaityti daugiau Prancūziškas obuolių pyragas: daug obuolių ir mažai tešlosbyVisuomenės balsas2025-10-24 Nepaprastai skanus ir švelnus pyragas, kuriame obuoliai tampa tikraisiais pagrindiniais veikėjais. Tai autentiškas prancūziškas receptas, kuris išsiskiria savo…